Faceți cunoștință cu Echipa Noastră

  Nu suntem o echipă pentru că lucrăm împreună. Suntem o echipă pentru că ne respectăm, pentru că avem încredere unul în altul, pentru că avem grijă de cel de lângă noi!

Luca Onoe

Luca Onoe

Președinte 2021-2022 & Trezorier Fondator

În ultimii 2 ani am avut ocazia de a da naștere și de a ajuta la creșterea celei mai deosebite organizație din care am făcut parte parte până acum – Interact Cetățuie. Pornind de la doar o mână de oameni, până la echipa de acum, formată din tineri pasionați, care au aspirații comune, am avut ocazia de a mă dezvolta pe plan personal și profesional alături de cei care pe care acum îi pot numi familie. „Service Above Self” – Interact, Rotaract, Rotary

Șerban Năstase

Șerban Năstase

Vice-Președinte 2021-2022

Dorința mea este ca clubul nostru să aducă schimbări importante în educație și comunitate. Echipa noastră este formată din cei mai ambițioși adolescenți, iar împreună vom lăsa în urma noastră mai mult decât am luat vreodată.

Bogdan Nistor

Bogdan Nistor

Președinte Fondator & Membru Board Districtual - Asistent Zonal Zona 3

Este o onoare să fac parte din această echipă minunată! Interact îmi oferă oportunitatea de a lega prietenii pe viață, de a lucra alături de lideri din Rotaract și Rotary pentru a face o schimbare pozitivă în comunitate, dar și de a îmi dezvolta abilități precum: leadership, vorbit în public, managementul resurselor personale, dar și altele. Sunt convins că noi, Interact Cetățuie, ne vom atinge toate obiectivele!

Iulia-Antonia Lupău

Iulia-Antonia Lupău

Secretar 2021-2022

Sunt o persoană puternică, determinată și hotărâtă să fac lucruri care să fie în folosul celorlalți.
Îmi place să-mi argumentez punctele de vedere și cred că mă pot face utilă prin ușurința de a comunica cu alții.
Și, pentru că sunt atât de multe lucruri care pot fi făcute pentru planeta noastră și
pentru oamenii de lângă noi, pentru că mă aflu în mijlocul unor alți tineri la fel de
determinați și de motivați, îmi propun să ajut la realizarea obiectivelor echipei minunate din care fac parte!

Mara Ștefania

Mara Ștefania

Director de Marketing și PR 2021-2022

Îmi place să mă exprim fie prin artă, fie prin cuvinte. Cred că totul în viață se întâmplă cu un motiv, de cele mai multe ori necunoscut. Sper să rămân mereu integră și să devin cea mai bună versiune a mea.

Andrei Potfălean

Andrei Potfălean

Trezorier 2021-2022

Rareș Mircea-Fănățan

Rareș Mircea-Fănățan

Director de Membership 2020-2022

Andrei Christian Iliescu

Andrei Christian Iliescu

Vice-Președinte Fondator (2020-2021) & Organizator RYLA 2241

Am 17 ani și sunt o persoană foarte motivată, muncitoare, dar și un mândru Interactian, cu mari visuri înspre industria mecanică.

Jaradat Hanady

Jaradat Hanady

Secretar Fondator (2020-2021)

Îmi place să mă exprim prin arta mea, uneori prin culori și vopsele, alteori prin desene. Cred că totul în viață se întâmplă dintr-un motiv. Am decis să mă alătur acestui club, pentru a întâlni alți oameni și pentru a ajuta comunitatea în care trăim. Îmi place să petrec timpul alături de cei dragi. De asemenea, îmi place foarte mult să schiez.

Luca Demian

Luca Demian

Director de Marketing&PR 2020-2021

Bună! Sunt Luca din Cluj-Napoca, România, și am 16 ani. Îmi plac sportul, călătoriile și învățatul. Momentan nu am o idee exactă despre ceea ce doresc să fac în viitor, însă știu că mi-ar plăcea să fac afaceri. Sunt o persoană ambițioasă, energică, pot duce la capăt tot ceea ce îmi propun și sunt foarte prietenos. Am decis să intru în acest club dintr-o sumedenie de motive printre care: posibilitatea de a-mi face prieteni noi, de a cunoaște alte persoane, din dorința de a ajuta comunitatea, etc.

Cezara Gostian

Cezara Gostian

Membru Fondator

Sunt o persoană creativă, sociabilă și de cele mai multe ori optimistă. Îmi place să mă implic și să învăț lucruri noi.

Anca Turcu

Anca Turcu

Membru Fondator

Sunt o persoană energică și ador să fiu înconjurată de familie și prieteni, dar sunt fericită ori de câte ori am șansa să cunosc persoane noi. Îmi place foarte mult să experimentez diferite rețete de deserturi și, de asemenea, iubesc să călătoresc și să descopăr diferite țări și culturi. Eu cred că dacă îți dorești ceva cu adevărat, poți să obții, iar de aceea sunt în acest club, pentru că în primul rând mi-am dorit să ajut cât pot comunitatea în care trăim, dar și să am șansa să îmi cunosc mai bine propriile abilitați.

Raluca Roman

Raluca Roman

Membru Fondator

Ileana Badea

Ileana Badea

Membru Fondator

Sunt elevă la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” în clasa a 10-a, am 16 ani și în timpul liber îmi place să ies cu prietenii, să fac sport, să mă uit la filme și seriale și să citesc.

Alexia Crișan

Alexia Crișan

Membru Fondator

Numele meu este Alexia, am 17 ani și sunt elevă la Colegiul Național ,,George Coșbuc”. Dintotdeauna mi-a plăcut să iau parte la proiecte cu scop caritabil, care pot îmbunătăți sau schimba într-o măsură societatea în care trăim. Pe de altă parte, îmi găsesc pasiuni și în alte domenii, cum ar fi literatura, respectiv cititul în timpul liber, medicina și ascultatul de muzică. De asemenea, timpul petrecut alături de familie și de prieteni e foarte important pentru mime.

Cezara Iancu

Cezara Iancu

Membru

Îmi face plăcere să cunosc oameni noi și să contribui la binele comunității din care fac parte. Tocmai de aceea am considerat că Intercat ar fi o experiență specială pentru mine. Am întâlnit tineri cu pasiuni și viziuni diferite, dar toți motivați și cu un scop comun de schimbare în bine . Sunt o persoană energică și ambițioasă, care preferă mereu să rămână naturală și creativă.

Maria Ghețe

Maria Ghețe

Membru

Bună, mă numesc Ghețe Maria, am 17 ani și învăț la Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu”. Îmi place să fac multe lucruri în timpul liber, spre exemplu citit, sport, cântat la pian și desen. De asemenea, îmi place că prin intermediul organizației Interact am ocazia de a îmi pune în evidență latura creativă, lucrând la proiecte cu colegii mei, ajutând oamenii și facând o schimbare în comunitatea în care noi trăim.

Teodora Toda-Pop

Teodora Toda-Pop

Membru

Sunt o fire sociabilă și optimistă, îmi place să particip la cât mai multe eventimente unde pot cunoaște persoane cât mai diverse și pline de viață.

Dan Mureșan

Membru Fondator

Luca Gorcea

Membru

Victor Sahleanu

Membru Fondator

Iulia Giurgi

Iulia Giurgi

Membru

De când fac parte din familia Interact, viața mea s-a schimbat în bine. M-a ajutat să mă dezvolt pe plan personal și să îmi lărgesc orizonturile. De asemenea, am avut ocazia să îi ajut și pe cei din jurul meu, participând la diferite proiecte. Am o pasiune pentru artă, îmi place să desenez și să compun poezii. În timpul liber îmi place să fac sport și să petrec timp cu cei dragi. Din punctul meu de vedere, Interact este cel mai bun mod de a ta ajuta pe tine, în timp ce îi ajuți și pe alții.

Cristian Goia

Cristian Goia

Membru

Eu sunt Cristi și sunt elev în clasa a 11-a. Sunt o persoană foarte creativă, îmi place să vin cu diverse idei noi, inovatoare. Sunt pasionat de artă, muzică și sport și sunt o persoană foarte activă. Îmi place să am mereu programul încărcat cu diverse ativități care să mă țină „în priză” și mă consider mixul perfect între o persoană spontană și o persoană calculată.

Birtar Alexandra

Birtar Alexandra

Membru

Îmi place să contribui la binele comunității și să ajut. Sunt o fire sociabilă și creativă, îmi face plăcere să particip la cât mai multe eventimente unde pot cunoaște persoane cât mai diverse și pline de viață. Tocmai de aceea mă bucur că fac parte din echipa Interact Cetățuie. Este o experiență specială pentru mine.

Intră în echipa noastră!

Îți place să ajuți alți oameni? Dorești să faci diferența în comunitatea ta? Dorești să înveți lucruri noi și să îți dezvolți abilitățile de lider? Ai vrea să legi prietenii pe viață cu liderii de mâine?

Atunci intră în echipa noastră!