Sparks of Generosity este ramură Mișcării Giving Tuesday Spark dedicată nouă tinerilor, care și-au asumat rolul de a fi lideri ai generozității în viața noastră.

Împreună cu Transylvania College și Școala Încrederii, am dat startul unui proiect unic, desfășurat pe o perioada de o săptămână, în care, am venit cu propuneri de fapte bune tuturor urmăritorilor de pe Instagram și membrilor clubului. 

Proiectul s-a derulat în prima săptămâna din luna lui Moș Crăciun, mai exact, 30 noiembrie-6 decembrie.

 

Totul a pornit de la convingerea noastră că, un gest mic de bunătate aduce cu sine o bucurie mare. Așa că, am dat startul provocărilor, începând cu o bucurie pentru prietenii fiecăruia, continuând cu susținerea unei afaceri locale(de 1 decembrie), gătit, vizite la bunici și multe multe complimente. Abia am așteptat să vedem faptele bune pe story cu #SparksOfGenerosity și tag @interactcetatuie sau, trimise în DM, iar noi ne-am asigurat că inițiativele postate îi motivează și pe alții!

 

Pentru noi, a fost o săptămâna a bucuriei în care am încercat să evidențiem satisfacția pe care faptele bune, oricât de mici ar părea, le aduc. A fost o experiență minunată, din care am desprins doar lucruri pozitive și datorită colaborării cu oameni experți în domeniu, care ne-au ghidat și ambiționat.