Scrisoare pentru: Moș Crăciun Ediția a 2-a

Dorința de a duce mai departe valorile Interactiene ne-a condus să desfășurăm acțiuni caritabile în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Încă de la fondare, ne-am promis să punem cât mai multe zâmbete pe fața copiilor defavorizați.

Astfel, echipa Interact Cetățuie a desfășurat proiectul Scrisoare către Moș Crăciun, prin care ne-am străduit să împlinim cât mai multe dorințe ale copiilor mai puțin norocoși.

Cu ajutorul Asociației Christiana, echipa noastră a reușit să identifice 40 de copii, care ne-au comunicat nevoile urgente (haine, rechizite, produse de igienă), dar și o listă de dorințeÎn urma strângerii de fonduri, echipa Interact Cetățuie a mers la Cora pentru a cumpăra tot ce este nevoie pentru a întocmi cele 40 de pachete personalizate.

De asemenea, am identificat 5 copilași de la Școala Gimnazială din Căpușu Mare, care aveau nevoie urgentă de calculatoare pentru a putea participa la orele online. Astfel, cu ajutorul Băncii Transilvania, le-am dăruit copiilor 5 calculatoare complet echipate, pentru a putea continua să învețe.

Nu în ultimul rând, spiridușii moșului ne-au povestit despre 4 copilași din Poiana Horea, rămași orfani de mame.  Astfel, la recomandarea Conducerii Școlii din Beliș, le-am pregătit pachete cu alimente, jucării, haine și rechizite.

Valoarea totală a proiectului a fost de aproximativ 12000 de lei. Ne bucurăm că am reușit să ajutăm aproximativ 50 de copii și că le-am făcut o bucurie de Crăciun.

Dorim să mulțumim Clubului Rotary Cetățuie pentru tot sprijinul acordat, precum și sponsorilor noștri: Banca Transilvania, Riela Comimpex, Actapa SRL, Conis Invest, persoane fizice. 

LEI strânși pentru acest proiect

de Dorințe de Crăciun împlinite