Support and Believe – Conferință și Dezbatere

În colaborare cu un alt club Interact din Iași, România, numit Interact Curtea Domnească, am realizat un proiect în care am aflat despre modul în care viața unor oameni din diferite domenii de activitate a fost influențată de pandemie.

L-am invitat pe domnul dr. Victor-Vlad Costan, chirurg oral și maxilo-facial, membru al Clubului Rotary Curtea Domnească, care a vorbit despre modul în care vede aceste vremuri din perspectiva unui doctor și din cea a unui lector universitar.

Domnul Mihai Russu a vorbit despre cum pandemia a influențat viața unui avocat, despre legile care au fost puse în aplicare în această perioadă și curiozitățile noastre cu privire la acestea.

După aceasta a avut loc o dezbatere pe tema „Școala normală vs. Școala tradițională”. Participanții au fost selectați la întâmplare pentru a-și susține partea. Ne vom aminti despre această zi în care am învățat atât de multe și am avut șansa să ajutăm o colegă din Rotaract, Andra Baltă, care din păcate suferă de o formă rară de tumoare: Condroblastomul Acetabular. Va fi supusă unei intervenții chirurgicale a treia oară pentru a scăpa de acest coșmar. Să o ajutăm împreună!!!