Rotary Youth Leadership Awards

Rotary Youth Leadership Awards

Crezi că ai tot ce îți trebuie pentru a deveni un lider dinamic ca să te schimbi pe tine și pe cei din jur?

Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) este o experiență intensă organizată de cluburile Rotary unde îți vei dezvolta abilitățile de lider în timp ce te distrezi și îți formezi prietenii.

Care sunt beneficiile?

Te vei conecta atât cu liderii din propria comunitate, cât și cu cei din jurul lumii pentru:

  • Dezvoltarea abilităților precum comunicarea și rezolvarea de probleme
  • Descoperirea strategiilor pentru a deveni un lider activ în propria comunitate
  • Învățarea de la lideri, specialiști și mentori
  • Atingerea potențialului vostru pentru a transforma motivația în realitate
  • Distracție și formarea unor prietenii pe viață

 În ce constă?

Evenimentele RYLA sunt organizate de către cluburi Rotary locale pentru participanți între 14-30 de ani. Depinzând de nevoile unei comunități, RYLA va lua forma unui seminar de una, trei sau șapte zile. Aceste evenimente constă în prezentări, activități și workshop-uri care acoperă mai multe domenii. Comunitatea voastră ar putea organiza evenimente RYLA pentru elevi de gimnaziu, cu scopul de a ajuta la dezvoltarea potențialului de lider a fiecăruia, pentru studenți, cu scopul de a le promova creativitatea față de strategiile cu care aceștia rezolvă probleme și pentru tineri profesioniști cu scopul de a-i învăța practici de afaceri etice.

Cum pot participa?

Participanții RYLA sunt nominalizați de către Cluburile Rotary locale. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre evenimentele RYLA locale, cum să aplicați și despre orice costuri relevante.